Onnen aiheita


Kuluneet viikot ovat tuntuneet tuovan mukanaan oikein yliannostuksen onnellisuutta, lämpöä, odotusta ja kiitollisuutta. Viime aikoina erityisen onnelliseksi minut ovat saaneet:

- AURINKO (toukokuu ja Suomen kesä näyttää jo parhaita puoliaan päivätolkulla!)

- samaiseen Suomen kesään olennaisesti kuuluva asia eli jäätelö (kertaa x)

- entisen työkaverin laittama viesti ja sen kautta tulleet ihanat muistot viime kesästä 

- yläaste- ja lukioaikaisten kaverien näkeminen ystävän läksiäisissä (ajattelen edelleen, että lukioaika   oli yhtä parhaista ajoista elämässäni)

- koko lähimmän suvun näkeminen samalla viikolla (kiitos äitienpäivä)

- kesäkukkien ostaminen

- grilliruoka

- kouluhommien deadlinet check

- rakkaan ystävän kumppanin ensitapaaminen (jännityksellä jään odottamaan, saapuuko toista         kutsua ikinä)

- Skype-videopuhelu brittiläisten tulevien opiskelutoverien kanssa

- lomamatkan varaaminen (Santorini here we come!)

- rakkaan ystävän puhelu

- kiireettömät hetket aurinkotuolissa

- TÄNÄÄN tapahtuva lähtö Madridiin Annan luo <3 On kyllä aikakin jo saada tämä nainen                   lähemmäs, monta vitsiä mennyt hukkaan ja alkaa kohta reaktionopeus laskea kun kukaan ei lauo         takaisin. Täältä tullaan passin ja hammasharjan kanssa, joten get ready!

Tuntuu, että juuri tällä hetkellä on niin paljon asioita, joista olla kiitollinen. Välillä elämä potkii päähän ja asiat menevät toisin kuin on suunniteltu, mutta nekin kestää paremmin kun perustukset ovat kunnossa. On myös mieletöntä kuinka paljon tuo taivaalla paisteleva pallo voi antaa positiivista energiaa! Kaikki tuntuu jotenkin mutkattomammalta ja valoisammalta - kirjaimellisesti. On myös ihana katsoa kuinka ihmiset heräilevät talven jälkeen elämään; terasseille, lenkkipoluille, rannoille ja kaupungille. Elämänilon ja aktiivisuuden katsominen on tarttuvaa. Nautitaan siis kaikesta hyvästä mitä Suomen kesä meille tarjoaa!









Kevään ensimmäisinä lämpiminä päivinä käytiin Jennin kanssa nauttimassa lounasta terassilla. Oli uskomatonta, kuinka aurinko lämmitti jo toukokuun alussa aivan kuin olisi kesä pidemmällä.

Ps. Viimeisessä kuvassa tarkkailen jo jäätelökioskia keskittyneesti, vaikka puurokin on vielä syömättä. Jälkiruualle on AINA tilaa.

- Marianne

Kommentit

Lähetä kommentti